Ja, Bitcoin bliver faktisk parabolsk, ifølge Peter Brandt

Veteranhandleren Peter Brandt siger, at Bitcoin gennemgår sit tredje parabolske fremskridt.

Veteranhandleren Peter Brandt har bemærket, at Bitcoin Trader er midt i endnu et parabolsk fremskridt i en nylig tweet.

Som vist på hans diagram startede det i slutningen af 2018, da den største kryptokurrency var i bunden på ca. $ 3.100. Bitcoin er steget med 1.331 procent siden dette niveau.

Brandt – der har samlet næsten 45 års handelserfaring – siger, at det at se tre parabolske fremskridt på et logaritmisk diagram i løbet af ti år er virkelig „historisk“.

Faren for parabolske bevægelser

Når vi taler rent matematiske, er parabolske fremskridt karakteriseret ved den stigende stigningsvinkel. Sådanne formationer er meget efterspurgte blandt handlende på grund af enorme afkast.

Når det er sagt, advarede Brandt også mod at hoppe på toget, når et parabolsk fremskridt allerede bliver tydeligt i hans januar-tweet:

Når et parabolisk fremskridt er indlysende, er det meget sent at være køber. Toget har forladt stationen. Hvis du ikke allerede ejer et marked, når jeg påpeger en parabolisk tendens, så køb ikke baseret på mit diagram.

Parabolske tendenser har en tendens til at være meget farlige, da det er utroligt svært at få tiden på toppen, når man køber vanvittige spark i høj gear, og antallet fortsætter bare med at gå op. Imidlertid kan enorme lodrette bevægelser ikke opretholdes for evigt, hvorfor de normalt følges af skarpe tilbageførsler.

En korrektion på 80 procent er sandsynligvis

Tilbage i januar 2018 bemærkede Brandt, at Bitcoins tidligere parabolske fremskridt var blevet overtrådt. Det blev efterfulgt af en korrektion på 80 procent, som den legendariske kortlægger nøjagtigt forudsagde.

Nu forventer Brandt, at en lignende nedtrapning kan forekomme, så snart det igangværende parabolske træk er slut.

80% korrektioner er mest almindelige, når paraboliske fremskridt overtrædes.

Bitcoin handles til $ 49.563 efter at have overskredet $ 50.000-mærket på alle større børser den 16. februar.