Institutionaalinen organisaatio: Tosiasia, jonka voit käyttää 100-kertaisesti Bitcoinissa, on aika villi

Salauskeskeiset instituutioiden kaupankäyntipöydät ovat viime aikoina nousussa. Vaikka Wall Streetin sijoituspankit ja hedge-rahastot ovat edelleen alkuvaiheessa, osallistuminen institutionaalisten ammattilaisten perustamiin salaus-rahastoihin on jo vakiintunut.

Cointelegraph haastatteli yhden näistä rahastoista, CMS Holdingsin, Dan Matuszewski, perustajia saadakseen lisätietoja näkemyksistään salausmarkkinoilla.

Ennen kuin hän osallistui salakuunteluun vuonna 2012, Matuszewski työskenteli muutaman vuoden ajan Bay Hillissä, institutionaalisessa hedge-rahastossa. Suurin osa urastaan ​​oli kuitenkin sidottu salaukseen, lyhyellä lyönnillä Krakeniin ja pidemmällä virkakautella Circlen OTC-pöydän päällikkönä.

Vuonna 2019 Matuszewski lähti Circlestä yhdessä perustamaan CMS Holdings -rahastoa, joka toimii ”kuten hedge-rahasto” huolimatta siitä, että työskentelee vain pääomaa – perustajien omaa rahaa.

Hän kertoi näkemyksistään kasvavilla johdannaismarkkinoilla salaustuotteissa ja toi esiin erot perinteisten markkinoiden kanssa.

Uhkapelivälineinä pidettävät johdannaiset


Vaikka johdannaiset ovat kasvaneet, niiden määrä on edelleen alle spot- tai suoran salauskaupan volyymin . Suurin osa johdannaisten määrästä tulee futuureista, johdannaissopimuksista, joilla pyritään seuraamaan tarkkaan kohde-etuuden hintaa. Kommentoidessaan tätä Matuszewski sanoi:

„Johdannaismarkkinat käyvät aina kääntämään spot-markkinat vain siksi, että lainojen saatavuus on suurempi ja kauppa on paljon helpompaa.“

Mutta Matuszewskin mielestä on outoa, että salauksen vaikutus on niin korkea. „Se tosiasia, että voit mennä 100x „, hän lisäsi. Hänen mukaansa nämä salausjohdannaiset kohdellaan „todella enemmän kuin kasinoa“ kuin suojausvälineitä, koska he näkevät paljon suuremman vähittäiskauppiaiden osallistumisen, jolla on „paljon enemmän uhkapelejä“. Vaikka hän kieltäytyi siitä, että myös perinteisillä johdannaistuotteilla spekuloidaan voimakkaasti.

CME Bitcoin -futuurit osoittavat riittävästi eroja riskimenetelmissä. Vaikka vaihto mahdollistaa kaksois- tai kolminumeron vivutuksen kultafutuureissa, Bitcoinissa suurin vipuvaikutus on vain noin 3x, vaikkakin se vaihtelee päivittäin ylläpitomarginaalien muuttuessa.

”Toivon, että monet ihmiset eivät tee niin [käyttävät 100-kertaista vipuvaikutusta]. Mutta Arthur [Hayes, BitMEXin toimitusjohtaja] julkaisi viestin BitMEXin keskimääräisestä marginaalin käytöstä […] ja se on korkea. Ihmiset ovat melko haavoittuneita tuosta asiasta. ”

Johdannaisten kasvu
Matuszewski huomautti, että futuurit eivät itsessään ole erityisen uusia krypto-ohjelmissa, koska jotkut alustat tarjosivat heille jopa hänen aloitettuaan salauksen vuonna 2012. BitMEX popularisoi niitä vuonna 2018, minkä seurauksena joukko kilpailijoita aloitti aloittamisen . Mutta Matuszewski uskoo, että heillä ei ole paljon kilpailla:

”Tällä hetkellä on vain muutama permutaatio. Annoit ihmisille enemmän asioita kauppaa varten tai annat heille enemmän mahdollisuuksia käydä kauppaa jo jo olemassa olevilla. Joten se on joko vipuvaikutus tai uusi omaisuus. „

Vipuvaikutuksella hän huomautti, että „siellä ei ole niin paljon kauempana kuin voit mennä“. Siihen asti, kun epävakaus laskee jatkuvasti alhaiselle tasolle, siihen tulee yläraja. „Et voi antaa jollekin 500x: n vipuvaikutusta Bitcoinissa, koska tarjoustarjous [hajautus] vain selvittää heidät“, hän lisäsi.

Hän uskoo kuitenkin, että johdannaismarkkinat kasvavat jatkuvasti:

”Uskon, että se on trendi, luulen, että ihmiset tulevat enemmän johdannaistilaan kuin havaitsevat eteenpäin. Optio-markkinat kasvavat, Deribit’sillä oli erittäin hyvä kasvu kyseisessä asiassa, CME vain pääsi siihen. ”