Bitcoin-chartistit katsovat hintojen nousun 70 000 dollariin

Bitcoin-chartistit katsovat hintojen nousun 70 000 dollariin Tesla-salausostoksen jälkeen

Vaatii 70 000 dollarin Bitcoinia vauhdittamaan teknisten markkina-analyytikkojen keskuudessa, kun kryptovaluutta pääsee Teslan taseisiin.

Cheds, riippumaton kryptovaluuttaanalyytikko, jolla on valtava seuranta Twitterissä, näki BTC / USD-valuuttakurssin nousevan vähintään 70 prosenttia tulevissa istunnoissa. „Vain havainto“, hän sanoi samalla, kun hän viittasi fraktaalimaiseen suhteellisen voimakkuuden indikaattoriin nousevaan analogiaansa Bitcoin Trader ja lisäsi, että aina kun indikaattori siirtyy „tehovyöhykkeelle“, se lähettää Bitcoinin hinnat korkeammalle.

”Vyöhyke” edustaa yliostettuja alueita yllä olevassa kaaviossa. Yli 70: n RSI-lukema osoittaa Bitcoinin ylittävällä arvostusalueella, joka tyypillisesti tarkoittaa myyntiä. Kahdessa viimeisessä yli 70: ssä purkautumisessa kryptovaluutta ylitti tervetulleutensa yli 70: n, mikä johti spot-hinnan nousuun 70-100 prosenttia.

„Tämän teorian perusteella [bitcoin] -hinnan tulisi saavuttaa noin 70k ennen jäähdytystä, joskus seuraavien 3-4 viikon aikana“, sanoi Cheds.

Tesla-nopeus

Näkymät ilmestyivät, kun Bitcoin perusti tiistaina uuden ennätyskorkean tason ja ylitti 47 500 dollarin tason ensimmäistä kertaa 12 vuoden elinaikanaan. Elinkeinonharjoittajat parvistuivat kryptovaluuttamarkkinoille päivä sen jälkeen, kun amerikkalainen autonvalmistaja Tesla ilmoitti ostaneensa 1,5 miljardin dollarin arvosta Bitcoinia „vaihtoehtoisina varavarastoina“ käteisvaroilleen.

Hakemuksessaan Securities and Exchange Commissionille Tesla sanoi, että se aikoo ostaa lisää Bitcoinia tulevaisuudessa ja – ehkä – jopa mahdollistaa sen käytön maksuvälineenä tuotteilleen ja palveluilleen.

Ilmoitus on kannustanut analyytikkoja tekemään aggressiivisia nousupyyntöjä Bitcoinille. Bloomberg Intelligencen vanhempi hyödykestrategi Mike McGlone sanoi maanantaina, että kryptovaluutan hinta nousee 50000 dollariin. Jotkut ajattelevat, että se voi jopa ylittää 100 000 dollaria, jos rikkaat yritystalot ottavat vihjeitä Teslasta ja ostavat Bitcoinia.

Näyttää siltä, ​​että Mitch Steves, Kanadan kuninkaallisen pankin analyytikko, ennakoi Applen tulevan hajautetun kryptovaluutan seuraavaksi suureksi ostajalle – tai vaikka se alkaa tarjota salauslompakkoa tai valuutanvaihtopalvelua, kuten PayPal teki lokakuussa.

Bitcoin 75 dollaria

Samaan aikaan riippumattoman markkina-analyysiyrityksen TradingShotin analyytikot ajattelevat Bitcoinin olevan 75 000 dollaria. He mainitsevat niin kutsutun LMACD-nousevan ristin ylösalaisin analogiakseen.

„Jopa 75 500 dollarin tavoite potentiaalisesta + 98%: n noususta olisi melko realistinen kahden kuukauden aikana, koska se osui 2,5 Fibonacci-laajennukseen“, TradingShot selitti yllä olevalla kaaviona. „Ainoa Fibonacci-kanavan Fib-laajennus, jota ei ole lyöty +0,5-välein (katso, miten 1.5 ja 2.0 ovat jo osuneet).“